Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Efterårsgryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,76 | 1600 | 400 |
Ingredienser | Kommentar |
800 g kartofler 400 g kyllingebryst (strimlet) 1 spsk. olie 200 g svampe (i kvarte) 100 g løg (små, frosne) 1 pk. kalkunbacon (små stykker) salt peber 2 spsk. sojasauce 2 enebær (knuste i morter) 3,5 dl. bouillon 2 spsk. ribsgele 1 dl. fromage frais kulør maizenajævning (evt.) |
Fremgangsmåde |
Start med at skrælle og koge kartoflerne. Olien varmes i en gryde. Heri kommes kyllingestykkerne som brunes på alle sider, derefter tilsættes champignonerne, de små løg og kalkunbaconen. Det hele brunes under omrøring. Kødet krydres med salt og peber og tilsættes enebær, gele og sojasauce. Alt vendes rundt og bouillon tilsættes. Der gives et hurtigt opkog, hvorpå der skrues ned for varmen og det hele småsimre under låg ca. 10 min. Lige inden serveringen smages retten til med fromage frais og evt. kulør og jævnes med maizenajævner. |