Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Jægerschnitzler | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,07 | 1665 | 416 |
Ingredienser | Kommentar |
4 kalkunschnitzler Sauce: 1 tsk. olie 2 enebær (knust i morter) 4 skiver kalkunbacon 100 g champignoner (i tynde skiver) 1 løg (i små terninger) 50 g perleløg 2 spsk. ribsgele 2 spsk. tyttebærsyltetøj 4 dl. bouillon 1 spsk. sojasauce 2 spsk. creme fraiche 9% salt og peber Tilbehør: 200 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Risene koges. Løg og champignoner svitses i gryden og kalkunbaconen, der skåret i små tern, tilsættes sammen med gele og enebær. Bouillon tilsættes og det hele koges igennem. Derefter smages til med salt og peber og evt. lidt mere gele. Kan med fordel smages til med creme fraiche. Schnitzlerne vendes på panden og lidt af saucen tilsættes, hvorpå det hele simrer let ca.5 min. Resten af saucen serveres ved siden af. Serveres med kogte ris. |