Du er her : Forside : Frokost : Svinekød : Pizzasnegle | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
16 | 1820 | 114 | 20% | 15% | 65% |
Ingredienser | Kommentar |
Dej: 2 dl skummetmælk 25 g gær 2 tsk olie ½ tsk salt 1½ dl fuldkornshvedemel (ca. 95 g) 4½ dl hvedemel (ca. 270 g) Fyld: ½ løg 3/4 dl tomatpuré 1 pk kogt skinke i strimler (150 g) 1 tsk oregano 60 g revet ost, letvægter 6% |
|
Fremgangsmåde |
Mælken lunes til den er fingervarm, gæren røres ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt. Hæver ca. 15 min. Dejen rulles ud til en firkant, ca. 30 x 45 cm. Løget pilles og hakkes fint. Tomatpuré smøres på dejen. Løg, oregano, skinke og ost fordeles over tomatpureen. Dejen rulles sammen til en pølse - begynd med den lange side. Pølsen skæres ud i 16 stykker. Sneglene lægges på en bageplade, enderne bøjes ind under sneglene og trykkes lidt flade. Efterhæver 20 min. Bages 15 min. ved 200 grader. Er fryseegnet. |