Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Pasta med kylling og svampe | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,23 | 1949 | 487 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g kyllingefiletter i tern/strimler 1 tsk. olie 3 skiver kalkunbacon (skåret i tynde strimler) 2 fed hvidløg (hakket) 250 g champignon (i skiver) 1/2 dl. hvid rom 1 dl. skummetmælk 4 forårsløg (fintsnittede) 200 g sukkerærter (i tynde skiver) 400 g frisk pasta salt peber |
Fremgangsmåde |
Svits kyllingen i olien. Tilsæt hvidløg, champignoner og forårsløg og lad det hele simre ca. 4 min. under konstant omrøring. Tilsæt sukkerærter og kalkunbacon og drys med salt og peber. Tilsæt rom og mælk og giv det et opkog inden den kogte pasta kommes i gryden. Det hele vendes og serveres med det samme. |