Du er her : Forside : Frokost : Fjerkræ : Pastasalat med broccoli | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,59 | 1912 | 478 |
Ingredienser | Kommentar |
600 g broccoli 250 g fuldkornspasta 150 g cherry tomater 2 spsk hvidvinseddike 1 fed knust hvidløg 1 tsk dijonsennep 3 spsk rapsolie salt, peber 2 spsk pinjekerner (tørristede, saltet) 125 g kalkunbacon, den grønne slagter |
Fremgangsmåde |
Fremgangsmåde: 1. Kog pastaen mør som anvist på pakken 2. Blancher broccolibuketterne 3 minutter uden låg og sæt dem til afdrypning 3.Pisk hvidvinseddike, knust hvidløg, dijonsennep og olie godt sammen og smag til med salt og peber 4. Læg broccoli, pasta og tomater i kvarte i et fad 5. Hæld dressingen over og lad det trække ½ time 6. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande 7. Skær kalkunbaconen i strimler og rist den sprød i lidt olie på en pande 8. Pynt salaten med pinjekerner, bacon og hakket persille |