Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Schnitzler i fad | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,85 | 1837 | 459 |
Ingredienser | Kommentar |
4 schnitzler 2 løg 1 glas champignon 1 dåse flåede hakkede tomater 35 g koncentreret tomatpuré 2 dl fløde 9% 2 dl bouillon 20 g mel salt og peber Tilbehør: 200 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Schnitzlerne krydres med salt og peber og brunes hurtigt på en tør pande. Lægges i et ildfast fad med flåede tomater, hakket løg og champignon. Derefter laves der en jævning af mel og vand, som kommes i en gryde med tomatpuré, fløde og bouillon. Det koges op og smages til med salt og peber. det hele hældes over schnitzlerne og stilles i ovnen ved 200 grader i ca ½ time. |