Du er her : Forside : Hovedret : Fisk : Fyldte rødspætter | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,63 | 1263 | 316 |
Ingredienser | Kommentar |
4 rødspætter 200 g rejer salt og peber 50 g revet ost, Letvægter 6% Flødeostesauce med spinat: 300 g frisk eller frossen spinat 4 skalotteløg 3 dl fiskebouillon 100 g cheasy flødeost saft af ½ citron salt og peber lidt jævning Tilbehør: 600 g Aspargeskartofler |
Fremgangsmåde |
Rens, skyl og tør fiskene og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Fordel rejer og ost over fisken samen med lidt salt og peber. Dæk fadet med folie. Stil retten i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min. Fjern folien de sidste 5 minutter, så osten får farve. Kog kartoflerne. Rens spinaten godt og damp den 2 min med det vand, der hænger ved fra skylningen. Eller damp den frosne spinat, til den er varm og mør. Sauce: Hak løgene og svits dem i lidt vand til de er klare. Tilsæt bouillon og kog i ca. 2 min. Tilsæt flødeost og kog saucen ved svag varme til osten er smeltet. Tilsæt den dampede spinat og smag til med citronsaft, salt og peber. Server fiskene med de kogte pillede aspargeskartofler. |