| Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Kinesisk gryderet | Tilbage |
| Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
| 4 | ? |
| Ingredienser | Kommentar |
| 2 løg 3 stilke bladselleri 2 gulerødder 250 g champignon 400 g svine- eller kalkunkød i strimler 200 g grønne bønner 200 g bønnespirer 2 spsk majsstivelse 2½ dl hønsebouillon (vand + terning) 1 spsk soyasauce Tilbehør: 200 g ris (tørvægt) |
| Fremgangsmåde |
|
Kog risene efter anvisning på pakken. Hak løg, bladselleri og gulerødder groft. Skær champignon i mindre stykker. Svits kødet i lidt vand i 4-5 minutter. Tag det op. Svits grøntsager 8-10 minutter, undtagen bønnespirer. Kom kødet tilbage i gryden sammen med bønnespirer. Rør majsstivelse sammen med bouillon og soyasauce, hæld det i retten, og kog i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber. |