Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Spansk gryderet | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,22 | 1750 | 438 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g svinesmåkød 125 g kalkunbacon 1 ds hakkede tomater 1 grøn peber 250 g champignoner 1 tsk salt ½ tsk friskkværnet peber 1/4 tsk paprika 2½ dl kaffefløde Kulør Tilbehør: 200 g ris. |
Fremgangsmåde |
Kødet renses for fedt og hinder. Skæres i tynde skiver og bankes lidt. Kødet brunes. Bacon, der er skåret i småstykker, flåede tomater, grøn peber i strimler og champignoner i skiver kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over. Fløden tilsættes sammen med kulør. Retten skal derefter småsnurre i 45 min. Gryderetten smages til med salt. Risene sættes over, koges efter anvisning på pakken. |