Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Svensk pølseret | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,97 | 1480 | 370 |
Ingredienser | Kommentar |
200 g løg 6 stk (300 g) kalkunpølser 750 g kogte kolde kartofler 1 spsk olie 1 tsk paprika 3 spsk koncentreret tomatpure 1 1/2-2 dl skummetmælk salt og peber 3 spsk hakket purløg |
Fremgangsmåde |
Hak løgene groft. skær pølserne i tynde skrå skiver. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Svits løgene i olien til de er klare og gyldne. Tilsæt pølser og paprika og svits det med. Dæmp varmen. Tilsæt kartoffelskiverne og hæld tomatpure og mælk i. Tilsæt salt og peber og lad retten småkoge i ca 5 min. Tilsæt evt. mere mælk, og kog yderligere 5 min. Drysses med purløg inden servering. |