Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Kalvegryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,32 | 1665 | 416 |
Ingredienser | Kommentar |
500g. kalvekød (tern/strimler) 4 små/2 store løg 250g. champignoner 1 tsk. fedtstof (evt. olivenolie) 1/2 tsk. peber 1 tsk. reven citronskal 2 dl. bouillon Maizena jævning 1/2 dl. madlavningfløde (evt. kaffefløde) 1/2 citron Tilbehør: 200 g ris |
Kalorierne er beregnet med madlavningsfløde og ris som tilbehør. |
Fremgangsmåde |
Skær løg og champignoner, og brun det sammen med kødet i fedtstoffet. Drys med peber og tilsæt bouillon og citronskal. Lad det simre under låg til kødet er mørt (ca.50-60min.) Tilsæt fløden, og derefter jævning når det koger. Lad det koge under omrøring i 5 min. Servér med ris/nye kartofler/kartoffelmos, og evt. letkogte gulerødder/karotter. Pynt med citronskiver. |