Du er her : Forside : Forret : Fisk : Tunfiskerand | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
6 | 1,27 | 1525 | 254 | 33% | 29% | 38% |
Ingredienser | Kommentar |
4 blade husblas 1 ds tunfisk natural i vand 185 g ½ ds lille tomatpure koncentreret 1 løg ½ tsk karry 2 spsk hakket persille 1 æggehvide 1/2 dl. Kvark 0,1 1 dl piskefløde salt og peber 1 citron l glas sort kaviar 50 g rejer 200 g sprøde grønne salatblade 2 dl dressing = (Græsk Total yoghurt 10% smagt til med tomatpure) 6 stk kuvert flûtes. |
Fremgangsmåde |
Udblød husblasen efter anvisning på pakken. Smelt den i vandbad med det vand der hænger ved. Tun, løg, tomatpure og persille røres grundigt. Tunfiskeblandingen smages til med krydderierne. Husblas røres i. Æggehvide piskes stift. Flødeskum piskes stift. Vend forsigtig æggehvide og flødeskum i tunfiskeblandingen. Hæld blandingen i en olie smurt form. Sæt den i køleskabet min. 2 timer. Hold formen et kort øjeblik i varmt vand. Vend indholdet af formen ud på en tallerken. Pynt tunfiskeranden med citron, kaviar og rejer. Dressing og flûtes serveres til. |