Du er her : Forside : Dessert : Isdessert med marengslåg | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 1,44 | 625 | 313 |
Ingredienser | Kommentar |
Dej til bund: 2 æggeblommer 30 g let mayonnaise 30 g mel lidt kanel ca. 1 tsk vanilleessens 1 tsk bagepulver 25 g skummetmælkspulver Is: 100 g frosne hindbær 125 g græsk yoghurt lidt SØD vanillekorn romessens Marengs: 2 æggehvider lidt SØD |
Fremgangsmåde |
Dejen til bunden blandes. Rul den ud og fordel den i et lille fad. Bunden forbages ca. 20 min. ved 175 grader. Afkøles. De frosne hindbær blendes med græsk yoghurt og smages til med SØD, vanille og romessens. Fordel isen på den forbagte bund. Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt SØD. Fordel marengsen over isen og sæt desserten i ovnen ved 225 grader i ca. 5 min. |