Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Bagt pasta med kylling | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,33 | 1520 | 380 | 28% | 3% | 63% |
Ingredienser | Kommentar |
6 dl skummetmælk 40 g mel, sigtet 200 g fuldkorns pastaskruer 250 g kogt kyllingebryst (uden skind og ben) skåret i tern 50 g friske krummer af fudkornshvedebrød (rasp kan selvfølgelig også bruges) salt og peber |
Fremgangsmåde |
Kom mælk og mel i en gryde og bring det i kog over svag varme og konstant omrøring, indtil det tykner. Lad sovsen simre yderligere 1 minut under stadig konstant omrøring. Smag godt til med salt og peber. Imens koges pastaskruerne efter anvisning på pakken. Rør kyllingekødet i saucen og hæld den i et ovnfast fad. Fordel pastaskruerne over saucen og pres dem forsigtigt ned i, uden de dækkes helt. Drys brødkrummer over og bag retten i en forvarmet ovn ved 190 grader i ca 20 min, indtil brødkrummerne er gyldne og sprøde. |