Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Svigermors drøm | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,29 | 1640 | 410 | 21% | 9% | 70% |
Ingredienser | Kommentar |
400 g kalkun i tern (eller kylling) 1 løg 250 g champignon 1/2 ds ananas i stykker 1 spsk sennep 2 dl tomatketchup salt 2 tsk karry 1 tsk paprika 2 tsk olie Tilbehør: 200 g ris |
Fremgangsmåde |
Risene koges. Rens champignon og skær dem i skiver og løget i tern. Varm en gryde op uden olie og brænd karry og paprika et øjeblik. Hæld de brændte krydderier i en skål, og kom olien i gryden. Svits løget heri. Tilsæt kødet. Kom champignon i. Når de begynder at afgive væde tilsættes de svitsede krydderier, sennep, ketchup og ananas. Kom 1 dl vand (eller evt. ananassaft) i saucen og lad kødet koge mørt. Smag til. Serveres med ris. |