Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Kylling med rosmarin og hvidløg | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,97 | 1160 | 290 |
Ingredienser | Kommentar |
500 g små nye kartofler 1 spsk olie ½ spsk frisk rosmarin 450 g kyllingefilet 1 rødløg 10 hele fed hvidløg 1 dl hønsebouillon salt, peber |
Fremgangsmåde |
Skrub kartoflerne og skær dem i halve. Læg dem i et ildfast fad og bland dem med olie, ½ tsk salt og halvdelen af rosmarinen. Sæt kartoflerne 20 min i ovnen ved 200 grader. Skær kyllingefileterne i passende tern og bland den med ½ tsk salt, friskkværnet peber og rosmarin. Skær løget i tynde både. Tag kartoflerne ud og bland dem med kyllingen, løg og pillede hvidløg. Hæld bouillonen ved og steg videre i 20 min. Vend rundt i det nogle gange. |