Du er her : Forside : Hovedret : Fisk : Safranrisotto med rejer | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
3 | 0,77 | 1325 | 442 |
Ingredienser | Kommentar |
1 l kogende hønsebouillon 1 spsk olivenolie 1 hakket løg 200 g risottoris 1 dl hvidvin 1/8 tsk safrantråde 300 g store kinarejer (eller alm) 1 spsk chiliolie |
Fremgangsmåde |
Kom lidt af bouillonen i en skål med safrantrådene. Sauter løget i en gryde og kom risottorisene ved. Når de er glasklare kommes hvidvin ved. Hold øje med gryden. Når vinen er absorberet, tilsættes ca 1 dl bouillon ca hvert 3. min., så massen hele tiden mættes. Når der er gået 20 min, tilsættes safranblandingen, og der fortsættes til risene er møre i henhold til pakken. Det kan tage mellem 20 og 30 min. Anret i dybe tallerkner og sauter rejerne i få sek i chiliolie. Lægges oven på risene. |