Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Provence kylling | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 900 | 450 |
Ingredienser | Kommentar |
200 g kyllingefilet ½ tsk oregano ½ tsk timian 1 spsk olivenolie salt, peber ½ løg 200 g kantareller eller champignon 100 g knoldselleri 100 g gulerod 1 dåse flåede, hakkede tomater 1/4 hønsebouillonterning 1 dl vand 1 laurbærblad Tilbehør: 1½ dl ris 150 g broccoli |
Fremgangsmåde |
Skær kyllingefileten i passende stykker. Varm olien i en gryde, tilsæt kyllingen, og brun den sammen med oregano og timian. Drys med salt og peber. Hak løget fint, skyl og skær svampene i stykker og lad det svitse sammen med kyllingen et par min. Skræl rodfrugterne og skær dem i terninger. Tilsæt dem sammen med tomater, bouillonterning, vand og laurbærblad. Lad det hele koge ca 10-15 min. |