Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Bøf i vin med løg og rodfrugter | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 856 | 428 |
Ingredienser | Kommentar |
250 g oksefilet 1 løg 150 g knoldselleri 150 g gulerødder 1 dl vand 2 spsk olie salt, peber 1 tsk maizena 1 dl rødvin 1 spsk vild- og svampefond persille Tilbehør: 150 g kartofler pr person |
Fremgangsmåde |
Skær kødet i strimler. Skræl og skær løg og rodfrugter i strimler. Kog løg og rodfrugter i vandet i ca 5 min. Steg kødet hurtigt i olie i en stegepande. Krydr med salt og peber. Læg det ned i gryden. Rør maizena ud i vinen og rør det ned i saucen. Tilsæt fonden og lad det koge i et minuts tid og rør persillen i. Servér med kogte kartofler. |