Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Landgryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 0,58 | 840 | 420 |
Ingredienser | Kommentar |
200 g røget skinke (uden fedtkant) 300 g kartofler 75 g løg 150 g gulerødder 150 g blomkål 150 g ærter 4 dl vand 1 bouillonterning 30 g maizena salt og peber persille |
Fremgangsmåde |
Løgene hakkes, gulerødder og kartofler skrælles og skæres i tern, blomkålen deles i små buketter – puttes alle i en gryde og koges møre i bouillonen. Skinken, der er skåret i små tern, tilsættes, og retten jævnes med maizena. Lad retten koge igennem og smag til med salt og peber. Tilsæt ærterne og lad dem blive varme. Server med hakket persille. |