Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Oksegryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 0,9 | 846 | 423 |
Ingredienser | Kommentar |
100 g løg i tern 100 g gulerødder i tern 100 g rød-,grøn-, eller gul peber i tern 200 g skært oksekød 1 dåse flåede, hakkede tomater paprika chili salt og peber Tilbehør: 100 g løse ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Risene koges efter anvisning på pakken. Løg koges let i lidt vand, kødet brunes heri. Hakkede tomater tilsættes og koges med paprika, chili, salt og peber. Lad retten småsimre ca 30 min., tilsæt så gulerødder og peberfrugt, og lad retten simre yderligere 15 min, eller til kødet er mørt. |