Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Kyllingegryde med øl | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,70 | 1544 | 386 | 36% | 17% | 47% |
Ingredienser | Kommentar |
500 g kyllingfiletter 2 store hakkede løg 4 groftrevne gulerødder 1 spsk rapsolie 1 kvist frisk timian 1 laurbærblad salt og friskkværnet peber 1 flaske øl 1½ dl hønsebouillon ½ ds hakkede flåede tomater evt. 1 spsk maizenamel Tilbehør: 600 g kartofler |
|
Fremgangsmåde |
Kyllingefiletterne skæres i tern og brunes i olien sammen med løg. Groftreven gulerod svitses med et øjeblik. Timian og laurbærblad tilsættes. Bouillon tilsættes. Øl hældes ved. Retten simrer ½ time under låg. Herefter tilsættes den halve dåse tomater. Retten simrer færdig et kvarter uden låg. Kan evt. jævnes med maizena. Kartoflerne skrælles og koges. |