Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Krydrede kødpølser | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,2 | 1500 | 375 | 24% | 20% | 56% |
Ingredienser | Kommentar |
2 fed hvidløg 400 g hakket oksekød 3-6% 100 g hakket svinekød 3-6% 1 dl bouillon 1½ tsk salt 1 tsk paprika 1 tsk merian 1 rød chili, finthakket uden kerner Tilbehør: 200 g ris tomatsovs |
Fremgangsmåde |
Hvidløgene pilles og presses. Blandes godt med det hakkede kød, bouillonen, salt, paprika, merian og finthakket chili. Farsen formes til otte pølser. Pølserne hviler tildækket i køleskabet 6-12 timer. Steges i ovnen på bagepapir ved 200 grader i ca 15-20 min. Serveres med ris og tomatsauce. |