Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Chow chow | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,43 | 1635 | 409 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g kalkunbryst (i strimler) 2 spsk. karry 3 dl. bouilon 4 skiver ananas (i små stykker evt. saften fra ananas) 100 g rosiner 1 spsk. sød chilisauce salt og peber Tilbehør: 200 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Risene koges. Kalkunbrystet svitses i en gryde, der er smurt med ca. 1 tsk. olie. Vendes godt på alle sider og karry tilsættes. Vendes endnu engang og derefter tilsættes bouillon, rosiner og ananas. Det hele småsimrer ca. 20 min. hvorefter det smages til med de øvrige ingredienser. |