Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Kalkunfrikadeller med skovnudler | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
5 | 1,16 | 2450 | 490 |
Ingredienser | Kommentar |
500 g hakket kalkunbryst 1 æg 1 æggehvide salt peber 1 tsk. paprika 1 knsp. cayennepeber 1 btd. persille 2 spsk. majsmel 2 spsk. ketchup 1 spsk. olie 3 spsk. A 38 Cheasy maizenajævning (evt.) Sauce: 2 dl. A 38 Cheasy 2 dl. bouillon 1 spsk. olie 1 løg (lille, hakket) 1 rød peber (finthakket) 1 dl. ketchup 2 spsk. chilipeber (sød) Grønsagsnudler: 1 pose nudler 2 forårsløg (små stykker) 2 gulerødder (tynde strimler) 1 rød peber (tynde strimler) salt peber 1 spsk. olie |
Fremgangsmåde |
Start med at koge nudlerne og hold dem varme. Rør det hakkede kød med de øvrige ingredienser og form kødet til små aflange pølser. Steg pølserne i olie til de er gyldne på alle sider. Tag frikadellerne af panden og lav saucen. Brun løg og peber i olie, tilsæt ketchup, sød chili, bouillon og A 38 og giv saucen et opkog. Kom frikadellerne tilbage i saucen og lad det hele simre i ca. 5 min. Jævn evt. saucen med maizenajævner. Grønsagsnudlerne: Varm olien i en gryde, tilsæt grønsagerne og vend dem under omrøring ca. 2 min. Tilsæt nudlerne og lad det hele varme godt igennem. Smag til med salt og peber. |