Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Troldegryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,73 | 1740 | 435 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g okseinderlår (tyndt strimlet) 1 pk. kalkunbacon (små stykker) 1 spsk. olie 200 g svampe (el. champignoner) 1 dl. løg (små, frosne) 4 dl. oksebouillon 2 enebær (knuste) 2 spsk. ribsgele 1 spsk. fransk sennep 2 spsk. sojasauce salt peber 1/2 tsk. stødt timian Tilbehør: kartoffelmos (lavet af 800 g kartofler) |
Fremgangsmåde |
Kød og bacon brunes i en gryde i olien. Når det er brunet på alle sider, tilsættes champignoner og perleløg, og det hele simrer under omrøring ca. 3 min. Derefter tilsættes krydderierne og bouillon og efter et kort opkog, simrer retten ca. 15 min. Jævnes med maizenajævner og evt. kulør tilsættes. Smages til med salt og peber. Serveres med kartoffelmos (opskrift kan findes i registret) |