Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Krydret kødgryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,88 | 1635 | 409 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket oksekød (3-6%) 1 spsk. olie 1 løg (finthakket) 2 forårsløg finthakket ½ tsk. chilipeber 3 fed hvidløg 1 tsk. paprika ½ tsk. karry 4 tomater (eller 1 dåse flåede hakkede tomater) salt peber 2 peberfrugter 1 kvist timian 2 spsk. sojasauce 3 dl. bouillon Tilbehør: 200 g fuldkornspasta (tørret vægt), eller 800 g kartofler |
Fremgangsmåde |
Varm olien i en tykbundet pande, helst i en wok og svits løg, forårsløg og hvidløg heri. Tilsæt det hakkede oksekød og svits og rør til kødet har delt sig. Skær tomater og peberfrugter i små bitte stykker, tilsæt begge dele, og svits det et øjeblik. Kom alle krydderierne i gryden og tilsæt bouillon. Lad retten småsnurre ca. 15 min. Smag til med salt og peber og fjern timian. |