Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Fadkoteletter i champignon- løgsauce | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,12 | 1725 | 431 | 26% | 22% | 52% |
Ingredienser | Kommentar |
4 stk koteletter uden ben (ca 450 g) salt og peber 15 g smør eller margarine Champignon-løgsauce 250 g skalotteløg 15 g smør eller margarine 4 dl grøntsags- eller tomatjuice (eller bouillon) 250 g champignon 1 spsk sød chilisauce ½ tsk edelsüss paprika salt og peber Tilbehør 200 g løse ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun koteletterne ½ minut på hver side. Tag koteletterne af panden og læg dem på en tallerken. Skær fedtkanten af. Champignon-løgsauce Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af deres størrelse. Svits løgene 3-4 minutter på panden i fedtstoffet. Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 minutter under låg. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika. Lad saucen småkoge ca. 10 minutter under låg. Læg koteletterne ned i saucen og lade dem simre ca. 2 minutter på hver side. |