Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Skinkegryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,45 | 1910 | 478 | 20% | 28% | 52% |
Ingredienser | Kommentar |
1 fed hvidløg 2 spsk olivenolie ½ dl tomatpuré ½ tsk salt ½ tsk paprika lidt peber 400 g skinkekød i tynde strimler 1 lille løg 150 g champignon 1 dl fløde 13% 2 dl bouillon evt. lidt maizenajævning Tilbehør: 300 g frisk spinatbåndpasta |
Fremgangsmåde |
Marinade: Pil hvidløget og skær det over. Kom olie, tomatpuré, salt, paprika, peber og hvidløg i en stor skål. Pisk det sammen. Kom kødet i skålen. Bland. Læg film over skålen. Sæt skålen i køleskabet i mindst 10 minutter. Pil løget og skær det i terninger. Rens og skyl champignonerne godt. Skær champignonerne i skiver. Kom løg og champignoner i gryden. Svits og rør. Kom kød og marinade i gryden. Rør. Steg i 10 minutter. Hæld fløde og bouillon i gryden. Rør. Kog i 5 minutter. Smag skinkegryden til. Jævn retten hvis nødvendigt. Serveres med den friske pasta. |