Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Farsret med kartofler | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 0,81 | 965 | 483 |
Ingredienser | Kommentar |
Fars: 200 gram magert, hakket svinekød, fx skinkekød 1 spsk. hvedemel 1 æg (str. mellem) 1 hakket zittauerløg (ca. 50 gram) 2 knuste fed hvidløg 1/2 tsk. ostindisk karry 3/4 tsk. groft salt friskkværnet peber 1/2 dl skummetmælk Kartofler: 400 gram store kartofler i tern 1 tsk. groft salt friskkværnet peber 2 tomater i skiver (ca. 200 gram) 1/2 tsk. tørret basilikum 1 æg (str. mellem) 1 1/2 dl skummetmælk |
Fremgangsmåde |
Fars: Rør kød og mel sammen. Tilsæt æg, løg, hvidløg, karry, salt og peber. Rør mælken i lidt efter lidt. Lad farsen hvile tildækket og koldt i ca. 1/2 time. Kartofler: Læg kartoflerne i kanten af en rund form (ca. 22 cm i diameter) og drys med salt og peber. Læg farsen i midten. Kartofler og fars skal have samme højde. Læg en ring af tomatskiver omkring farsen og drys med basilikum. Pisk æg og mælk sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Bag retten midt i ovnen Bagetid: 55 min. ved 200 grader. |