Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Bøf stroganoff II | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | 1,39 | 895 | 448 |
Ingredienser | Kommentar |
1 løg 100 gram champignon 250 gram skært oksekød (evt. bankekød) 1 tsk. olie ½ tsk. paprika 2 spsk. tomatpuré 4 spsk. syrnet fløde 9% salt og peber Tilbehør: 100 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Skær løget i tern og champignonerne i skiver. Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler. Svits løg og champignon i olien, til væden fra champignonerne er kogt væk. Tag det op og brun så kødet. Bland kødet med grøntsagerne og smag til med salt, peber og paprika. Tilsæt tomatpuré og syrnet fløde og lad det koge op. Serveres med kogte ris. |