Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Karrygryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,1 | 1495 | 374 |
Ingredienser | Kommentar |
400 gram hakket oksekød 3-6% 1 løg 1 fed hvidløg 1 æble 100 gram gulerødder 2-3 tsk. karry (alt efter styrke) 1 tsk. olie 1 ds. flåede hakkede tomater salt og peber Tilbehør: 100 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder og æble og riv det på den grove side af råkostjernet. Svits løg, hvidløg og karry i fedtstoffet i en gryde ved svag varme. Skru op for varmen og brun kødet. Tilsæt æble, gulerødder og tomater. Smag til med salt og peber. Lad det småsimre under låg i ca. 15 minutter - rør ind imellem. Serveres med kogte ris. |