Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Kalkunfrikadeller med kold kartoffelsalat | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,18 | 2070 | 518 | 32% | 25% | 43% |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket kalkunkød 1 æg 3 spsk hvedemel 2 tsk tørret rosmarin 4 spsk hakket persille salt og peber 1 spsk oliemargarine til stegning Kartoffelsalat 800 g kogte faste kartofler, der er pillede 4 dl fromage frais eller ylette 2 spsk let mayonnaise 1 tsk sukker 1 tsk Dijon sennep salt og peber 1 bundt klippet purløg |
Fremgangsmåde |
Rør kød sammen med æg, hvedemel, krydderier, salt og peber. Lad farsen hvile en halv time. Varm olien på en pande, form farsen til 12 frikadeller og steg dem gyldne i ca. 3 min. på alle sider. Til kartoffelsalaten røres fromage frais med mayonnaise, sukker, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver og vend dem forsigtigt i dressingen sammen med purløg. Smag kartoffelsalaten til. Servér frikadeller med kold kartoffelsalat og syltede agurker eller rødbeder. |