Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Boller i karry | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,91 | 1295 | 324 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g mager kalkunmedisterpølse, rå 1 terning svinebouillon 2-3 tsk karry (efter smag) 30 g hvedemel 8 dl kødbollevand 200 g ris (tørvægt) |
Kan selvfølgelig også laves på alm svinemedister, bare sørg for at tage en mager udgave. |
Fremgangsmåde |
Risene tilberedes som anvist på pakken. Bring 2 liter vand i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet. Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Svits karryen i en gryde og hæld de 8 dl kødbollevand ved. Lav en jævning af mel+vand og rør i. Lad sovsen småkoge i 5 min. Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen. |