Du er her : Forside : Hovedret : Fjerkræ : Kalkunbryst med champignonfyld | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
5 | ? |
Ingredienser | Kommentar |
400 g kalkunbryst 100 g hakket kalkunkød 100 g champignon 100 g porre 1 æg 1 spsk mel salt, peber Sauce: 1 løg ½ dl hvidvin 2 dl hønsebouillon 1 dl fløde 9% 100 g porre frisk basilikum salt, peber 1 stor tsk maizena Tilbehør: 375 g ris (tørvægt) |
Fremgangsmåde |
Hak champignonerne fint. Porren snittes og dampes i lidt vand. Porre, champignon og det hakkede kød blandes og røres med æg og mel. Tilsæt salt og peber. Kalkunbrystet skæres næsten helt igennem og fyldes med farsen. Snør det og steg i ovnen ved 200 grader i ca 1 time. Sauce: Hak løg og porre og sautér det i lidt vand. Tilsæt hvidvin og bouillon og lad det koge i 5 min til ca. 1/3 er fordampet. Fløden tilsættes og saucen jævnes med maizena og smages til med basilikum, salt og peber. |