Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Svinesmåkød i appelsinspinat | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
2 | ? |
Ingredienser | Kommentar |
2 appelsiner 1 citron 250 gram spinat 250 gram svinesmåkød ½ - 1 tsk rosmarin 2-3 tskf. honning 1-2 spsk Æblecidereddike 3-4 tskf. sukker. Jordskokker ½ mango jævning af 1-1½ dl mælk + mel non-oxal timian |
2 personer. |
Fremgangsmåde |
Saften fra 1 appelsin og 1 citron blandes med rosmarin og honning og hældes over svinesmåkødet i et ildfast fad. lidt salt drysses over. Jordskokkerne renses og skæres i tykke skiver og lægges i et ildfast fad med mango frugter i skiver - dryppes med lidt appelsinsaft. Jordskokker og svinesmåkød sættes i ovnen ved 200 gr. C til småkøddet er mørt. ca. 30-40 minutter. Spinaten kommes i en gryde saften af 1/2 1 appelsin hældes ved sammen med lidt vand og æblecidereddike. Gryden bringes i kog og jævningen hældes ved. smag til med sukker og evt. lidt timian. Lav evt. spinaten i god tid så den kan stå og trække lidt. Opvarmes lige før servering. |