Du er her : Forside : Bagværk : Pitabrød med grahamsmel | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
0 | ? |
Ingredienser | Kommentar |
1 1/2 dl vand 1 1/2 dl mælk 25 g gær 1/2 tsk sukker 1/2 tsk groft salt 150 g grahamsmel (ca. 2 1/2 dl) 275 g hvedemel (ca. 4 1/2 dl) |
10 stk pitabrød |
Fremgangsmåde |
Rør gæren ud i lukelt mælk og vand (lillefingervarmt). Tilsæt de øvrige ingredienser (old lidt af hvedemelet tilbage). Slå dejen godt sammen og stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 10 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade og lad dem efterhæve på bagepapir eller en smurt bageplade i ca. 10 minutter. Bag pitabrødene midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader. |