Du er her : Forside : Hovedret : Fisk : Laks a´la Minna og Gunner | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
1 | 0,75 | 595 | 595 |
Ingredienser | Kommentar |
150 g laksefilet 100 g snittede forårsløg 150 g champignoner i skiver 2 mellemstore tomater i skiver citronsaft efter smag "Sauce": 2 dl Gaio eller 125 g græsk yoghurt salt og peber 1/2 tsk karry 1/2 tsk dijonsennep Serveres med 120 g kogte nye danske kartofler. |
Fremgangsmåde |
Kartoflerne skrabes og sættes over at koge. Laksefiletten lægges i et ovnfast fad og dryppes med citronsaft. Grøntsagerne lægges lagvis over. Saucen røres sammen og lægges over fisken som låg. Fadet sættes i ovnen ca. 20 min ved 225 grader. |