Du er her : Forside : Bagværk : Banankage | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
8 | 1,45 | 1855 | 232 | 9% | 8% | 83% |
Ingredienser | Kommentar |
225 g perfect fit 300 g hvedemel 2 æg 2 tsk natron 2 tsk bagepulver 2-3 dl kærnemælk 2 mosede bananer Vanillekvark: 50 g kvark 5% 65 g perfect fit 1 spsk vanillesukker |
Kalorier i et stykke kage kan også beregnes ved at gange vægten i gram m kalorietallet. |
Fremgangsmåde |
Bananerne moses med en gaffel. Sukkererstatning, hvedemel, natron, bagepulver og æg piskes luftig. Rør forsigtig kærnemælken og bananerne i dejen. Kom dejen i en bageform beklædt med bagepapir og sæt den i en 200C varm ovn i ca. 30 min. Ingredienserne til vanillekvarken røres sammen og smøres over den afkølede banankage. |