Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Krydderbøf | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,95 | 1290 | 323 |
Ingredienser | Kommentar |
400 g hakket oksekød 3-6% 1 æggehvide 1 spsk hakket løg 1 spsk soya sauce 1 hakket rød peber salt, peber 1 spsk olie 100 g kvark 5% 1 bdt purløg 600 g kogte kartofler |
Der kan evt. laves lidt ekstra kvarksauce til kartoflerne. |
Fremgangsmåde |
Ælt det hakkede kød med æggehvide, løg, soya, rød peber, salt og peber. Form kødet til bøffer og steg dem i olie på en varm pande, ca 6 min. på hver side. Kvarken røres op med salt, peber og klippet purløg og lægges over bøfferne lige inden servering. Serveres med kogte kartofler. |