Du er her : Forside : Hovedret : Svinekød : Pebergryde | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
1 | 0,9 | 475 | 475 |
Ingredienser | Kommentar |
120 g skinkekød i tern 50 g løg 100 g aubergine 75 g rød peber 75 g gul peber 1 spsk soya 1 fed hvidløg salt og peber paprika ½ dl vand 2 tsk mel lidt vand til jævning frisk persille Tilbehør: 50 g ris |
Fremgangsmåde |
Risene sættes over. Snit løg, aubergine og peberfrugt fint. Svits løg og aubergine i soya og tilsæt herefter skinkekødet, peberfrugt, presset hvidløg, krydderierne og til sidst ca. ½ dl vand. Lad retten småkoge i ca. 10 min. Jævn sovsen med meljævning og smag den til. Anrettes på tallerkenen og drysses med hakket persille. |