Du er her : Forside : Hovedret : Fisk : Middelhavstorsk | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,59 | 1400 | 350 |
Ingredienser | Kommentar |
500 g torskefilletter 1 stk aubergine 1 stk sqaush 2 stk rødløg 8 fed hvidløg 2 tsk provence krydderi 1 spsk olivenolie 2 dl hønsebouillon 1 spsk tomatkoncentrat 3 stk tomater salt, peber Tilbehør: 150 g kogte kartofler |
Fremgangsmåde |
Aubergine og sqaush skæres i tynde skiver og svitses i olie i en gryde, sammen med løg i både. Hvidløg, krydderi, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca 15 min. Tomaterne skæres i skiver og vendes forsigtig i. Det hele kommes i et fad. Fisken skæres i 4 cm brede stykker og lægges oven på grøntsagerne. Fisken dryppes med lidt olie og salt og peber. Stilles i ovnen i ca 15 min. ved 200 grader, på midterste ribbe. |