Du er her : Forside : Hovedret : Oksekød : Gullaschsuppe med kartofler | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,74 | 2270 | 568 |
Ingredienser | Kommentar |
4 hakkede mellestore løg 2 tsk rapsolie 300 g skært oksekød 4 spsk tomatpure 2 tsk paprika 1 liter vand 8 mellemstore kartofler, skåret i små terninger 1 grøn og rød peberfrugt, skåret i terninger 2 fed finthakkede hvidløg 1 tsk stødt kommen salt, peber Serveres med 75 g godt brød pr portion |
Hvis der ønskes færre kalorier skæres noget af brødet fra.. |
Fremgangsmåde |
Varm olien op i en gryde og svits løgene heri. Tilsæt kødet og lad det brune. Tilsæt tomatpure, paprika og 1 liter vand. Bring suppen i kog, og lad den simre i 15 min. Kom pebre og kartofler i suppen og lad den koge til kartoflerne er møre. Smag til med hvidløg, kommen, salt og peber. Serveres med godt lunt brød. |