Du er her : Forside : Forret : Fisk : Skaldyrsalat | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 0,82 | 733 | 183 | 51% | 30% | 19% |
Ingredienser | Kommentar |
200 g frosne eller friske rejer 200 g frosne eller frisk hummerhaler (alternativ muslinger og kammuslinger) 200 g asparges i snitter, friske eller fra dåse (nu kan man også få dem dybfrosne) 2 dl økologisk creme fraiche 9% 1 lille ds økologisk koncentreret tomatpuré (70 g) Ca 2 spsk citronsaft Salt og friskkværnet peber 1 bundt frisk dild eller andet grønt. |
Fremgangsmåde |
Rejer og hummerhaler optøes og stilles til afdrypning. Creme fraiche røres op med tomatpuré. Saucen smages til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Rejer og hummerhaler vendes i saucen. Ved serveringen pyntes med frisk klippet dild. |