Du er her : Forside : Tilbehør : Vegetar : Kartoffelpletter | Tilbage |
Antal | Kalorietal | Kalorier | Kal. pr. Per. | Proteiner | Fedt | Kulhydrater |
4 | 1,14 | 730 | 183 |
Ingredienser | Kommentar |
2 kartofler (a 150 g) 2 gulerødder 2 spsk. purløg (hakket) 2 spsk. persille (hakket) 1 æg 1 æggehvide 3 spsk. hvedemel 2 spsk. skummetmælk 1 tsk. salt peber 1 spsk. olie (til stegning) |
Fremgangsmåde |
Skræl og riv kartofler og gulerødderne på den grove side af rivejernet. Bland dette med purløg og persille i en skål. Pisk mel og mælk og æg sammen og hæld det over kartoffelblandingen. Smag til med salt og peber. Varm en pande godt op, og kom olien på. Kom ca. 1 dl af massen på panden og tryk det let. Steg pletterne ca. 5 min. på hver side eller til de er gennemstegte. |